Лише лежати й нічого не робити: найбільш ледачі знаки зодіаку

Фото ілюстративне

Лінивим іноді буває кожен із нас. Однак представники окремих знаків зодіаку більш “вправні” в байдикуванні, аніж інші. Астрологи назвали трійку тих, хто надто ледачий навіть для того, аби пальцем поворухнути.

Риби

Астрологи віддали першість представникам цього знака й називають Риб настільки лінивими, що для них є тортурами навіть ранковий підйом із ліжка.

Риби можуть довго лежати в ліжку, вимикаючи будильник кожні 10 хвилин. У цей час вони ніжаться, збираються з думками й тільки потім ідуть у справах. А повернувшись додому, вони завалюються на диван і відкладають усі домашні справи на потім.

Терези

Основна негативна риса цього знака зодіаку полягає в тому, що ці люди ніколи не звертають уваги на дедлайни. Незважаючи на те, що терміни починають підтискати, Терези все одно не підірвуться й не почнуть щось робити.

Окрім того, представники цього зодіакального сузір’я чекають, поки хтось прийде й усе за них зробить. Через такий характер у них часто виникають проблеми на роботі. Люди, які все відкладають до останнього, мало кому подобаються. Також Терезів недолюблюють через постійні запізнення.

Водолій

Астрологи запевняють, що Водолії готові на все, щоби нічого не робити. Наприклад, вони можуть прикинутися хворими, запевняючи, що в них болить нога чи голова, що вони відчувають слабкість і тиск.

Ці люди здатні вигадати будь-яку “поважну” причину, щоби їх не чіпали. А сходити в магазин за продуктами або прибрати вдома – справжні тортури для Водолія.

Читайте також