Львівський суд призначив умовне покарання чоловіку, який розбещував сусідську доньку

Шевченківський районний суд Львова призначив п'ять років умовно чоловіку, який розбещував дівчинку, що жила по сусідству. 

Як вказано у вироку суду за 3 лютого 2023 року, уродженець села Ясениця-Замкова, Старосамбірського району, у серпні 2022 року розбещував сусідську доньку. У вироку суду не вказано вік чоловіка та дитини, проте, оскільки вказано, що дівчинка була малолітньою, то їй ще не виповнилось 14 років.

У суді мати дівчинки розповіла, що сусід часто допомагав їй по господарству. На початку серпня він прийшов до них у будинок, коли її не було вдома, та вчиняв розпусні дії щодо її доньки. Про це вона дізналась від подруги доньки, яка зняла сусіда на мобільний телефон.

У суді підозрюваний визнав свою провину та просив суворо не карати. Мати дівчинки також просила суд не призначати тюремного ув’язнення.

Суддя Валентина Свірідова визнала чоловіка винним у розбещенні малолітньої та призначила покарання у вигляді п’яти років тюрми. Однак чоловіка звільнили від відбування цього покарання, встановивши два роки іспитового терміну.


За матеріалами zaxid.net

Читайте також