Люди зі світлою аурою: трійка найдобріших знаків зодіаку

Будь-яка людина має певну ауру: у когось вона світла, у когось - темна, але вона є в кожного. Ми всі прагнемо спілкуватися з тими, у кого аура позитивна, – з ними легко й комфортно. І навпаки, нас ніби щось відштовхує від людей, чия аура негативна. Вони не лише випромінюють негатив, а й негативно впливають на людей.

Астрологи вважають, що є люди з найчистішою аурою, вони належать певним знакам Зодіаку. Як відомо, аура людини має навіть свій колір, який певним чином характеризує людину. У Близнюків вона, наприклад, білосніжна. На ній жодної плямочки. Цим зумовлений їхній спокійний характер, який і рятує Близнюків у конфліктних ситуаціях.

Ці знаки зодіаку є представниками водної стихії, характеризуються тим, що нікому не бажають зла. І ця добродушність позитивним чином позначається на їхній аурі. Вона є символом їхньої білосніжної аури. Ба більше, білий колір вважається ознакою внутрішнього спокою, комфорту, гармонії. І в цьому Близнюки досягли вершини досконалості.

Деякі люди вважають Близнюків незвичайними, не схожими на інших. Але Близнюки особливо не звертають уваги на жарти у свою адресу. Вони лише посміхаються вам у відповідь, не помічаючи іронії. На думку навколишніх, така незлобливість робить Близнюків диваками, багато хто вважає, що вони через свою дивакуватість дають людям другий шанс тоді, коли ті вже зробили якийсь промах.

У цьому й помилка багатьох, тому що Близнюки зовсім не дурні, просто не люблять з’ясовувати стосунки, займатися розбираннями з ким-небудь. Вони всіляко уникають конфліктів. Ба більше, Близнюки найпершими приходять на допомогу. А якщо проблеми трапилися в них, то вони шукають шляхи вирішення, а не винних. Багато хто в такій ситуації ображається і обмірковує плани помсти, а Близнюки легко і невимушено вирішують усі свої питання, не зашкодивши нікому. Це й формує їхню світлу ауру.

Наступним знаком зодіаку, який наділений позитивною аурою, уважається Рак. Він володіє певною мудрістю, філософським поглядом на життя. Це, можна сказати, вроджені якості цього знака, які й допомагають розфарбувати ауру Рака у світло-бузковий колір. Раки мають потужну інтуїцію, здатні передчувати деякі події, володіють даром передбачення.

Для них характерна часта зміна настрою. Але це залишається всередині, навколишні не помічають такі перепади, мабуть, тому, що це ніяким негативним чином не позначається на них. Раки й запальні саме тому, що дуже чутливі, і знову ж таки ця чутливість допомагає їм розпізнавати настрій і переживання інших. Ця здатність допомагає Ракам зрозуміти, з ким варто зараз вирішувати складне питання, а з ким краще перенести розмову на пізніше.

Раки щедрі на все, чим володіють самі. Вони можуть поділитися навіть останніми грошима з абсолютно незнайомою людиною, водночас самі не будуть на мілині, оскільки доля обдаровує їх знову і знову. Така щедрість і є ознакою чистоти, безкорисливості, духовної наповненості, а це є не в кожного. У Рака в такий спосіб з'явилося моральне право бути комусь наставником.

Спілкуючись із Раками, ми отримуємо ключ до мудрості й більш виважено оцінюємо те, що відбувається.

У цьому рейтингу Діви посідають найвищу сходинку. Аура Діви розфарбована в синій колір завдяки розважливості цього земного знака. У всіх аспектах життя раціоналізм рухає Дівою, керує її поведінкою якнайкраще.

Діви дуже потайливі, вони не будуть відкривати свої внутрішні переживання стороннім. Це пов’язано і з тим, що Діви навряд чи допоможуть незнайомій людині, навіть якщо вона потребує допомоги. Перш ніж допомогти комусь, Діва має переконатися, що переживання людини щирі, що ситуація, як її описує сама людина, справді такою і є. Усе перевірити – девіз Діви.

Що стосується близької, рідної людини, то Діви прийдуть на допомогу, не замислюючись, не залишать її наодинці зі своїми проблемами, поділяться навіть останнім. Діву відрізняє те, що вона цінує кожен момент життя, приймає все, що відбувається, прагне наповнити кожну хвилину життя. Упродовж усього життя Діва прагне виправити недосконалість цього світу, зробити його кращим. Їм не властива заздрісність, злість, корисливість. Вони в пошуку досконалості, і це очищає їхню ауру.

Читайте також