Мають дар від природи: знаки зодіаку, які відчувають брехню

Уміння відчувати брехню — великий дар, яким володіють далеко не всі люди. Представникам знаків зодіаку, про які йтиметься нижче, пощастило. Вони від природи мають дар відчувати брехню, тому обдурити їх досить важка справа.

Леви

Ні, представники цього знака не є ходячими детекторами брехні. У досі незрозумілий спосіб Лев відчуває, що справа не чиста. І вже залежно від своїх бажань і потреб починає діяти. Наприклад, скаже хитруну все, що про нього думає, або ж навпаки намагатиметься з'ясувати, у чому справа, що спонукало людину до такого вчинку. Та й інколи в Левів бере гору просто банальна цікавість, а ще - бажання розважитися й подивитися, що вийде в результаті.

Терези

Терези — той знак зодіаку, якому дуже важко навішати на вуха локшину. Хоча б тому, що в представників цього знака, зазвичай, дуже багато досвіду спілкування. Але це далеко не все. На відміну від інших у Терезів саме інтуїція спрацьовує на подібні випадки, а після - уже все інше.

Вони якимось своїм особливим чуттям майже миттєво примудряються оцінити співрозмовника, тому деяких людей вони відразу намагаються обійти чи принаймні тримати на відстані.

Але не варто помилятися щодо нелюбові Терезів до сварок. Вони чудово вміють постояти за себе й дуже не люблять тих, хто намагається їм брехати в обличчя.

Риби

Риби без усяких містичних штучок дуже добре відчувають брехню. Та й інтуїція в них, зазвичай, дуже гостра.

Але найцікавіше те, що Риби - одні з небагатьох людей, які від природи здатні "читати" чужу ауру. Усім іншим знакам в цьому плані значно складніше, а Риби часто просто інтуїтивно відчувають людей. Саме тому вирахувати хитруна їм вдається досить легко та швидко.

Читайте також