Майже 30 населених пунктів Рівненщини завтра будуть без електропостачання

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Завтра, 24 жовтня, без електропостачання залишаться у селах Плоске та Малий Шпаків Рівненського району через ремонтно-експлуатаційні роботи з 9 і до 17 години.

У Березнівському районі електропостачання планують відключити в селі Зірне через ремонтно-експлуатаційні роботи до 17 години, а до 18 години – у селі Вітковичі. У зв’язку із проведенням капремонту, в селах Кримне та Великі Цепцевичі Володимирецього району також відключать електрику, а через ремонтно-експлуатаційні роботи – у місті Вараш.

У селах Клинці та Буща Дубенського району через капремонт не буде світла до 17 години. Аналогічна ситуація буде в місті Дубно на вулиці Мирогощанська. У Дубровицькому районі села Зелень, Селець та хутір Дукарівка також будуть без електропостачання. У місті Дубровиця відключення планують на вулиці Макарівська.

На Заріченщині електропостачання 24 жовтня тимчасово припинять у селі Прикладники, на Кореччині – в селі Річки та місті Корець у зв’язку із чисткою траси.

У Здолбунові через ремонтно-експлуатаційні роботи відключать світло на вулицях Шевченка та Нова, а в Костополі – на вулицях Сидорова, Стуса, Кримська, Кільцева, Одеська, Рівненська та Святкова.

Також відсутнє електропостачання буде в селах Брищі, Красне та Княгинине на Млинівщині, у місті Острог на вулицях І.Федорова, К.Ціолковського, М.Шугаєвського, а в районі – в селі Новородчиця.

Через капітальний ремонт із 8 до 18 години в селі Крупець Радивилівського району, селі Карпилівка Рокитнівського району не буде електрики, а через ремонтно-експлуатаційні роботи – в смт Рокитне, селі Купель. У місті Сарни у зв’язку із ремонтно-експлуатаційними роботами – на вулицях Ковельська, Шевченка, Демократична, Я.Мудрого, Заслонова, Ювілейна та Заїкіна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також