Майже мільйон зарплати, зал урочистих подій і кафе: що задекларувала сім`я міського голови Радивилова

Микола Карапетян; фото - відкриті джерела

Микола Карапетян є міським головою Радивилова із 2002 року. У своїй власності пан Карапетян має, згідно із декларацією, лише одну земельну ділянку у Радивилові. Натомість на його дружину оформлено їх аж 7, усі в Радивилові. Також у її власності є житловий будинок на 69 квадратних метрів, зал урочистих подій, будівлі двох магазинів, приміщення кафе, а також  будинок підприємства торгівлі і громадського харчування-кафе. Усе це придбано у період із 2005 до 2017 року.

У власності дружини міського голови Світлани також є легковий автомобіль MAZDA 2 2015 року випуску. Його сім’я Карапетян придбала у лютому минулого року. У декларації пана Миколи вартість автівки оцінили у 45 тисяч гривень.

Фото - відкриті джерела

Пані Світлана Карапетян є приватною підприємницею, власницею фірми, яка зареєстрована ще 1993 року. Займається роздрібною торгівлею в магазинах, переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Доходи від заняття підприємницькою діяльністю пані Світлани у минулому році склали трохи більше 150 тисяч гривень.

У 2019 році міський голова Радивилова Микола Карапетян заробив на посаді 959 937 гривень. Микола Аракелович задекларував ще пенсії – свою та дружини, а це 77 тисяч на двох.

Із готівкових активів сім’ї Карапетян15 тис доларів, 6,5 тис євро та трохи більше 310 тисяч гривень.

До слова, раніше ми повідомляли про статки міських голів ОстрогаДубнаКорця, Вараша, Березного і Костополя.

Читайте також