"Моє тіло не може витримати": тенісистка з Рівненщини - про зняття із матчу "Ролан Гаррос"

Українська тенісистка Леся Цуренко не змогла дограти матч 1/8 фіналу "Ролан Гаррос" проти першої ракетки світу Іги Швьонтек. 

Як зазначається, матч тривав лише 29 хвилин. Українка знялася з турніру за рахунку 5:1 на користь суперниці. 

Під час таймауту 34-річній тенісистці міряли тиск і здавалося, що у неї - проблеми зі здоров'ям. 

Після матчу Цуренко розповіла про свій стан здоров'я. Вона пояснила, що підхопила якийсь вірус. Також, за її словами, вона не тренувалась перед матчем зі Швьонтек. 

Проте її стан ставав дедалі гіршим. 

"У мене щось, як у Єлени Рибакіної – вірус чи щоб це не було. Моє тіло не може це витримати. Я робила усе можливе, щоб впоратися, на жаль, це інша справа, ніж просто робити звичайні речі та грати у теніс", – пояснила Цуренко.

Леся розповіла, що почала почуватися негаразд ще перед матчем третього раунду, але тоді фізично впоралася. А уже після гри у неї виникли проблеми із самопочуттям.

"Я почала почуватися недобре перед попереднім матчем, боліло горло, але фізично я була готовою, тож провела хорошу гру. Усе почалося після – ніч була поганою, на наступний день тренувалася, можливо, 10 хвилин. Серце билося занадто швидко. Знаєте, усі ці класичні речі", – сказала українка.

За словами Цуренко, їй потрібно ще принаймні 2-3 дні на відновлення.

Загалом своєю грою та результатом на Ролан Гаррос Цуренко залишилася задоволеною, сказала, що це її найкращий сезон на ґрунті у кар'єрі. За результатами турніру українка повернеться у топ-50 найкращих світового рейтингу.

Нагадаємо, Леся Цуренко повторила свій особистий рекорд на Ролан Гаррос, вийшовши до 1/8 фіналу турніру. 

 

Читайте також