Mom jeans — практичний одяг на кожен день

Mom jeans — це завужені штани з високою талією та широкими стегнами. Цей стиль джинсів став популярним у 70-80-х роках серед жінок, які щойно народили. 

Сучасна молодь із задоволенням носить джинси Mom, які можна обрати на сайті інтернет-магазину «SOLMAR». Такі вироби — універсальні елементи гардероба, адже одну й ту саму пару можна носити в багатьох варіаціях.

Створення сучасного образу з джинсами 

Джинси Mom зазвичай мають більш вільний крій, ніж традиційні приталені штани. До того ж, речі з високою посадкою дають змогу створити дуже гармонійний образ з підкресленою талією та ефектом подовжуєених ніг. Такий фасон може відрізнятися залежно від бренду, тому завжди треба враховувати розмір талії, щоб знайти найбільш зручний варіант. З яким одягом можна поєднувати джинси Mom:

  • біла чи яскрава футболка — простий, але стильний варіант,

  • біла майка — особливо в поєднанні з короткою джинсовою курткою або косухою,

  • водолазка, гольф — ідеальний варіант для міжсезоння (весни, осені),

  • худі або укорочений світшот вільного крою, які можна заправити всередину хоча б з одного боку.

Цікаво, що фасон Mom підійде будь-якому типу фігури, важливо тільки правильно вибрати довжину. В асортименті сучасних магазинів є укорочені варіанти, крім того ви можете самостійно трохи підігнути штанини.

Вибір взуття 

Такі джинси чудово поєднуються як зі спортивними моделями взуття, так і з класичними (на підборах або плоскій підошві). Виняток становлять лише чоботи та високі черевики, тому в холодну пору року необхідно витратити більше часу для складання довершеного образу.

Mom jeans є зручним, якісним та практичним різновидом жіночого одягу на кожен день. Такий варіант ідеально підходить для будь-якого стилістичного напряму, а завдяки характерному крою є можливість коригувати фігуру. Штани із джинсової тканини цього фасону підійдуть представницям прекрасної статі різної комплекції та будь-якого віку. Вони стильні, довговічні, легко перуться та не потребують особливого догляду. Такі штани ви можете купити в інтернет-магазині «SOLMAR».

Читайте також