Муляренко нагородив Почесною грамотою цивільну дружину Ігоря Мічуди

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко постановив нагородити Почесною грамотою ОДА виконуючу обов’язки начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області Кравець Лілію Юріївну. Відповідно до розпорядження, її вирішили відзначити за багаторічну сумлінну працю, значні трудові здобутки, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 50-річчя від дня народження.

Що цікаво, Лілія Кравець є цивільною дружиною начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції Рівненської області Ігоря Мічуди, якого 25 травня затримали на хабарі у 400 тисяч гривень. Трапилося це на квартирі на вулиці Пушкіна, де, власне, і проживає Лілія Кравець. Саме вона у суді назвала свого цивільного чоловіка "просто знайомим", якого вона покликала прийти до неї, аби полагодити унітаз, що протікав. 

У понеділок, 27 травня, в Рівненському міському суді Ігорю Мічуді обирали запобіжний захід, а Лілія Кравець виступала там як свідок, адже його затримання відбувалося у її присутності. І саме того ж дня голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко підписав розпорядження про нагородження її Почесною грамотою.

Читайте також: Начальника ДАБІ Рівненщини Ігоря Мічуду "взяли" на хабарі у 400 тисяч грн

 У Рівному суд обрав запобіжний захід начальнику ДАБІ Рівненщини Ігорю Мічуді: подробиці слідства

Читайте також