На Донеччині поліг військовослужбовець із Рівненщини

29 грудня 2023 року на Донеччині загинув житель села Ільпибоки Демидівської селищної громади, старший солдат Володимир Кирильчук.

Про це повідомили в Демидівській громаді.

"Важке, невимовне горе і пекучий біль знову увірвалися в нашу громаду.... 29 грудня 2023 року загинув житель села Ільпибоки, старший солдат Володимир Кирильчук… Життя Воїна обірвалося в бою за Україну, її свободу й незалежність на Донеччині. Він як справжній патріот, вірний син України, без вагань став на захист рідної землі від російських окупантів 25 лютого 2022 року. Наш земляк був мужнім та відповідальним бійцем, відважно і вірно служив народові України. Та, на жаль, не судилося побачити нашому Герою довгоочікувану Перемогу над ворогами...", - зазначили в дописі.

Воїн назавжди повернеться до рідної домівки 4 січня.

"Закликаємо всіх жителів громади на знак пошани та вдячності гідно зустріти Захисника «На щиті» близько 11:20 у селі Лішня, 11:30 у селі Рудка. Далі кортеж із тілом Воїна прямуватиме до рідної домівки в с. Ільпибоки, де проживав Захисник", - повідомили в громаді.

Прощання з Героєм і чин похорону відбудеться у п’ятницю, 5 січня, о 12:00 у селі Ільпибоки. Відправка автобуса для всіх небайдужих провести в останню путь і віддати шану Герою буде об 11:00 від відділу освіти та гуманітарної роботи Демидівської селищної ради.

Читайте також