На Дубенському кладовищі у Рівному обрізатимуть аварійні дерева

Фото ілюстративне

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян провів нараду з керівниками комунальних підприємств, де було обговорено виконані роботи минулого тижня та сплановано завдання на тиждень прийдешній.

"Трест зеленого господарства" продовжував обрізку аварійних дерев на вулицях Грунтовій і Котляревського. Такі роботи триватимуть і цього тижня. Розпочато ремонт бетонних плит на бульварі Незалежності. Бригади підприємства продовжують санітарне прибирання по місту.

"Рівнеелектроавтотранс" проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Очищення опор контактної мережі провели на Київській і Данила Галицького. Упродовж тижня працівники виконували заявочні ремонти та ремонти контактно-кабельної мережі.

КАТП-1728 ліквідовувало стихійні сміттєзвалища. Вивезення сміття відбувається згідно із затвердженими графіками. Ведеться робота щодо оформлення нових договорів.

"Рівнеоблводоканал" ліквідував 15 пошкоджень водопровідних, а також виконав понад 80 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Бригади "Міського" ШЕУ продовжують ліквідацію аварійної ямковості по місту за допомогою холодного асфальтобетону. Упродовж тижня ліквідовано загалом 160 метрів квадратних площ аварійної ямковості. Цього тижня, якщо дозволять погодні умови, роботи триватимуть і далі.

Спецкомбінат "Ритуальна служба" продовжує поховання. Упродовж тижня проведено чотири почесні поховання. Працівники виконували роботи з благоустрою місць поховання на Алеї Героїв. Триватиме обрізка аварійних дерев на кладовищі "Дубенське".

КП "Міськсвітло" усунуло 19 пошкоджень. Замінено кнопку виклику на світлофорному об'єкті поруч із ПДМ. Роботи з монтажу ліхтарів led формату та заміну проводу на самоізольований провели по вул. Літній. Проведено монтажі кронштейнів до світлофорних стійок.