На фольклорному святі на Рівненщині знайомили з професіями (ФОТО)

фото - Фейсбук

«НАРОДНА КРИНИЦЯ» У ДУБНО ЧЕПУРИЛА ТА ЗНАЙОМИЛА З ПРОФЕСІЯМИ, пише Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Осінь щедра на яскраві щирі зустрічі, знайомства, свята. Днями у місті Дубно на фольклорному святі «З народної криниці» побували представники Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчальний заклад активно долучається до масових заходів, популяризуючи робітничі професії, професійну освіту, презентуючи освітні послуги та розкриваючи нові таланти своїх слухачів.

У взаємодії із Дубенською районною філією Рівненського обласного центру зайнятості, до ошатного районного центру «привезли» професії «Коваль ручного кування», «Виробник художніх виробів з лози (Гощанське навчальне відділення), «Перукар (перукар-модельєр)» (Млинівське навчальне відділення), «Візажист», «Манікюрник» (Навчальне відділення у м. Рівне, вул. І.Підкови,17а), «Вишивальник», «Кравець» (Навчальне відділення у м. Рівне, вул. Пирогова,8). Гостинне наметове містечко РЦПТО ДСЗ зустрічало гостей цікавими експозиціями та професійними майстер-класами.

Слухачі, викладачі та майстри виробничого навчання презентували цікаві та затребувані на ринку праці професії, надавали послуги в імпровізованому салоні краси, навчали лозоплетінню, демонстрували роботу комп’ютеризованої вишивальної машинки… Гостей та охочих дізнатися про навчальний заклад було чимало. Заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко ділиться: «Ми маємо 26-річний досвід комунікацій із роботодавцями та безробітними з багатьох професій та у різноманітних галузях. Завдяки спільним проектам, виїзним акціям та постійним зустрічам налагоджується зв'язок між тими, хто потребує кваліфіковані кадри і тими, хто готовий здобути нову професію, вдосконалити навички та перебуває у пошуку роботи». 

Досвідчені представники професії, майстри виробничого навчання разом із слухачами доклали максимум зусиль, аби привернути увагу гостей свята до цікавого процесу, подарувати гарний настрій та поділитися цінною інформацією щодо професійного навчання.

Читайте також