На Луганщині загинув 28-річний молодший сержант із Рівного

На Луганщині 14 лютого загинув молодший сержант із Рівного Максим Загоройчук. 

Про це повідомляє секретар Рівнеради Віктор Шакирзян. 

Захиснику було 28 років. 

Максим Загоройчук народився 13 квітня 1995 року у місті Рівне. Навчався у місцевій 25 школі, а за тим у 13 школі. Після закінчення — влаштувався працювати комірником на підприємство “МК-Трейд”. Максим не мав досвіду військової служби, був абсолютно не військовою людиною. Проте, коли у квітні 2023 року отримав повістку, не став відмовлятися.

“Він не прагнув воювати, брати до рук зброю. Але розумів, що так потрібно. Тож пішов у військо нас захищати. Брат про службу розповідав не багато, якихось подробиць не говорив,” - розповідає брат Героя Володимир.

Максим вірив, що зовсім скоро повернеться додому, і обов’язково з перемогою. Налаштовував і себе і близьких людей тільки на позитив.

“У розмовах все більше жартував, приколювався. Він взагалі по життю був дуже усміхнений, веселий, з гарним почуттям гумору. Завжди радів життю та посміхався людям,” - продовжує Володимир.

Саме таким — усміхненим та позитивним — пам’ятатимуть Максима друзі, знайомі. А для рідних — батьків та брата — він на завжди залишиться найдобрішим, щирим та найріднішим Янголом...

Прощання із Героєм відбудеться завтра, 20 лютого, о 10.00 на майдані Незале

Читайте також