На Рівненщині обрали нового директора спортивного ліцею-інтернату

Засідання конкурсної комісії відбулося сьогодні. На ньому члени комісії проводили конкурсний відбір на посаду директора комунального закладу "Костопільський ліцей-інтернат спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів". Про це повідомили в пресслужбі Рівненської облради. 

На цю посаду претендували три кандидати – Сергій Захожий, Ярослав Коломис та Віктор Ковтун. Однак, під час засідання Ярослав Коломис повідомив про відмову від участі у конкурсі.

Так, письмове тестування на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти та вирішення ситуаційного завдання проходили Сергій Захожий та Віктор Ковтун.

Після чого вони розповіли своє бачення перспективного розвитку закладу. За оцінюванням членів конкурсної комісії Сергій Захожий набрав 10 балів. Зокрема, 3 бали – за знання законодавства у сфері освіти, 2 бали – за вирішення ситуаційного завдання та 5 балів – за презентацію розвитку закладу.

Водночас, Віктор Ковтун отримав 7 балів. З них 3 бали – за знання законодавства у сфері освіти, 0 балів – за вирішення ситуаційного завдання та 4 бали – за презентацію.

Отже, голова комісії Світла Богатирчук-Кривко оголосила переможцем конкурсу Сергія Захожого. Таке рішення підтримали всі члени комісії.

 

 

Читайте також