На Рівненщині оновлюють стадіон за сучасними технологіями (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

На Костопільщині капітально оновлюють стадіон «Колос», де в майбутньому зможуть розміститися 1330 глядачів.

Донедавна центральний спортивний майданчик райцентру перебував у незадовільному стані. Із 1969 року там проводили лише поточні роботи.

Зараз будівельники вже проклали асфальт навколо футбольного поля зі спеціальним покриттям для безпечного бігу. Старі бігові доріжки повністю реконструювали за новою технологією: спочатку вирівняли їх дрібнозернистим асфальтом, після чого встелили захисне покриття товщиною в 1.5 см.

Тепер продовжують зводити каркаси для накриття, споруджувати нові бетонні  трибуни, після чого вмонтують пластикові сидіння. Окрім цього, на майбутньому на стадіоні будують просторі підсобні приміщення.

«Важливо, що стадіон роблять сучасним, враховуючи реальні потреби і побажання обласної Федерації легкої атлетики. Відтак, на території ще будуть ями для стрибків і сектор для метання ядра і молота. Вже купили велике електронне табло. Отож є всі передумови, що в недалекому майбутньому тут будуть проводити ключові спортивні заходи Рівненщини», - розповідає голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Також планують суттєво розширити спортивний майданчик, а навколо стадіону встановлять паркан та осучаснять вхід до «Колосу».

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також