На Рівненщині прокурор продовжує спілкуватися з учнями

На Кореччині прокурори здійснюють профілактичні заходи  серед неповнолітніх

Прокурор Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Роман Шрамовичспільно із представниками Корецького бюро правової допомоги та служби у справах дітей Корецької районної державної адміністрації здійснив профілактичний виїзд до Крилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Корецької районної ради.

Під час зустрічі з наймолодшими учнями навчального закладу у формі гри вивчено правила особистої безпеки та акцентовано увагу на те, як слід поводити себе з незнайомцями та діяти, коли заблукав та не знаєш куди йти.

Із підлітковою віковою аудиторією проведено спільні колективні уроки на предмет дотримання законодавства України, обговорено наслідки його порушення та роз’яснено актуальні норми Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також з учнями проведено особисті бесіди профілактичного характеру.

Проведення подібних заходів є важливим для дітей у період формування їхньої правосвідомості. Мета таких зустрічей – встановлення діалогу між дітьми та правоохоронцями, роз’яснення підростаючому поколінню важливості дотримання вимог законів, сприяння зменшенню злочинності у дитячому середовищі.

Матеріали Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури

Читайте також