На Рівненщині відбувся благодійний футбольний турнір: участь узяли 10 команд

У селі Користь відбувся благодійний футбольний турнір.

Про це повідомили в Корецькій міськраді.

У понеділок, 6 травня, на нещодавно відкритому мініфутбольному майданчику в с. Користь відбувся благодійний футбольний турнір.

Участь у турнірі взяли 10 команд: "Енергія" (с. Користь), "Млин" (с. Користь), "Фенікс" (м. Корець), "Ураган" (с. Жадківка), Морозівка, Головниця, Великі Межирічі, Киликиїв та Крилів.

Право першого почесного удару по м’ячу було надано здійснити воїну Збройних сил України Миколі Приступлюку, який проходить процес лікування та відновлення після отриманого поранення.

Боротьба за призові місця була серйозною та напруженою. Незважаючи на це, турнір пройшов у дружній атмосфері. Матчі, які зіграли футболісти, подарували всім присутнім позитивні враження.

Призові місця посіли команди:

  • ФК "Ураган" (с. Жадківка Корецької ТГ);
  • Головниця;
  • Киликиїв.

Також були відзначені гравці в індивідуальних номінаціях – кращий воротар (Лукацький О., Киликиїв), кращий бомбардир (Войтюк С., Головниця) і кращий гравець (Пришва Р., "Ураган").

Організатор турніру Кравчук Володимир нагородив команди призерів кубками, медалями та грамотами.

Місцевий житель Самойлик Богдан подарував усім командам-переможницям м'ячі, а також 3 м'ячі дітям, які будуть займатися на майданчику.

Під час турніру було зібрано 2850 грн. благодійних унесків. Зібрані кошти будуть передані місцевим жителям, які воюють у лавах ЗСУ.

Читайте також