На Закарпатті ТЦК звинуватили у викраденні чоловіка: як усе закінчилось

На Закарпатті жінка звинуватила працівників ТЦК у викраденні її чоловіка.

Відповідне відео вона опублікувала у соцмережах. 

За її словами, це сталося біля селища Міжгір'я. 

- Забрали чоловіка. Я перебуваю посеред села сама з дитиною. Не можу нікуди їхати черед судоми. Не знаю, що робити...- каже авторка ролику. 

Також вона заявила, що в неї постійно плаче дитина. 

- Чоловіка забрали військові, разом з ним – його документи, зв'язку з ним немає. Сказали, що забрали в Хуст… Де це? Я не знаю, - додає жінка. 

Проте вже в наступному відео вона просить вибачення у Збройних Сил України. 

Вона заявила, що зробила перше відео у стані емоційного стресу, і що їй за це дуже соромно. 

Додамо, що скандал ця історія набула після посту народного депутата Георгія Мазурашу. 

Наразі він оприлюднив додаткову інформацію, згідно з якою чоловіка направили спочатку на полігон на Рівненщину, а потім повернули до Хуста, де йому виписали повістку та відпустили. 

- Ось відео, яке дружина «викраденого» записала ввечері того дня, коли їх зупинили на блокпосту і чоловіка погрозами змусили поїхати в ТЦК, забрали телефон, певно, опеативно організували «придатність» за станом здоров'я (наскільки знаю, він має проблеми з серцем і з нервовою системою) і вже до вечора (поки дружина з дитиною чекали, що йому випишуть повістку і відпустять) відправили на Рівненщину.

Добре, що та ситуація закінчилась так. Бо могла закінчитися набагато гірше. Варіантів тут немало… Не будемо про неприємне і сумне. ЗСУ треба підтримувати, а не створювати їм непотрібні зайві проблеми, заганяючи погрозами в примусом в армію тих, хто явно не готовий воювати…- пише депутат. 

Читайте також