Надійно та якісно: як підключити домашній інтернет у Києві

Складно уявити, яким би було життя людей без інтернету. Всесвітня система дозволяє передавати, зберігати та створювати інформацію, корисну населенню. У той же час сучасні люди звикли до безперебійного доступу до інтернету. Це – невід’ємна частина нашого життя, адже хтось працює в мережі, хтось розважається, обмінюється інформацією, спілкується з рідними тощо. Саме тому варто потурбуватись, аби мати безперебійний та якісний сигнал для ефективного користування. Якщо ви шукаєте оператора, аби підключити інтернет в києві, оберіть надійного та перевіреного.

Переваги Домашнього інтернету у Києві від «Київстару»

Для нових абонентів компанія «Київстар» пропонує низку акцій та приємних бонусів. До прикладу:

  • Цілодобова підтримка;
  • Акція для нових абонентів;
  • Безоплатне підключення;
  • 3 місяці ознайомчого доступу до гігабітного інтернету.

На сайті компанії можна ознайомитись із тарифами, які пропонує оператор. Тут ви знайдете вигідні пропозиції на будь-який смак та гаманець.

Беззаперечною перевагою також є швидке підключення. Залишивши заявку на приєднання до Домашнього інтернету «Київстар» до 15-ї години, майстер завітає до вас у той же день. Відповідну відмітку «Терміново» залиште під час оформлення заявки. Додаткова послуга вартуватиме 100 гривень.

Як підключити інтернет для дому?

  1. На сайті компанії «Київстар» залиште заявку на безоплатне підключення;
  2. Представники оператора зв’яжуться з вами впродовж робочого дня. У будні – з 9 до 18-ї, а у вихідні – з 11 до 18-ї години.
  3. Впродовж 2-3 днів до вас завітає майстер для підключення до мережі. Доплачувати за виїзд працівника компанії абонентам не потрібно – послуга безкоштовна, як і прокладання кабелю.
  4. Після підключення відразу у вас з’явиться інтернет.
  5. У нового абонента є два дні для поповнення рахунку.

Домашній інтернет провідний оператор підключає за технікою FTTB – до будинку проводять оптоволокно. Після цього його під’єднають до роутера користувача без псування ремонту чи інших незручностей. Такий спосіб підключення стійкий до різних погодних умов та радіоперешкод.

Додаткові послуги для користувачів Домашнього інтернету від «Київстар»

  1. Пауза. На термін до пів року ви можете призупинити дію тарифного плану. Така послуга дуже потрібна на випадок поїздок, відпусток тощо.
  2. Зміна адреси. Якщо ви змінюєте місце проживання, Київстар ТБ та Домашній інтернет переїжджають разом із вами. Підключені послуги, тариф та залишки на рахунку не змінюються після зміни вашої адреси.
  3. Домашній день. У абонентів є можливість замовити послугу інтернету на один день. Це особливо зручно, якщо не вистачає коштів на поповнення тарифу, а інтернет потрібен уже. Послуга Домашній день вартує 25 гривень і діє до кінця наступної доби.
  4. Тиждень довіри. Компанія довіряє своїм клієнтам і навіть пропонує додаткову послугу. Ви можете замовити «Тиждень довіри», якщо не маєте змоги оплатити всю суму тариф. У такому випадку абонент матиме 7 днів до інтернету та телебачення.

Домашній інтернет у Києві – надійне з’єднання та швидкість до 1 Гбіт/с. У більшості районів Києва інтернет доступний навіть без світла. Щоби постійно мати доступ до мережі, під час відключення підключіть ваш роутер до джерела безперебійного живлення. Абоненти, які вирішать підключити Домашній інтернет, мобільний зв’язок та Київстар ТБ, отримують вигоду 50%.

Читайте також