Нардеп від Рівненщини відновить знищені ліси на Поліссі

За статистикою, лише на Рівненщині впродовж останніх кількох років нищено понад 5 тисяч га лісів. Колись славетні поліські ліси стали жертвою неконтрольованого видобутку бурштину. Про це заявив на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат від Рівненщини за списком партії "Слуга народу" Дмитро Соломчук.

Він зазначив, що нині ліси перетворилися на перериті гори піску. На думку народного обранця, винні в цьому - "старателі", але ними повинні займатися правоохоронці. Він же свою місію як депутата вбачає в тому, аби відновити ці ліси.

Саме тому Дмитро Соломчук заявив, що він з командою розпочинають кампанію з відновлення лісів на пошкоджених землях. Крім цього, народний депутат вже найближчим часом створить фонд з відновлення поліських лісів, таким чином, будь-хто зможе зробити свій внесок у це.

"Сподіваюся, немало бажаючих буде і серед тих, хто заробляв на видобутку бурштину. Досить руйнувати, давайте відновлювати і будувати!", - каже Дмитро Соломчук.

Він додав, що створює спеціальну професійну команду, яка складатиметься з фахівців і допоможе в реалізації згаданої вище мети.

Читайте також