Нардеп звернеться до міської ради Рівного через виселення притулку для безхатченків (ВІДЕО)

Учора із притулку будинку на вулиці Кавказька у Рівному виконавча служба виселила безхатьків. Вони там жили упродовж останніх декількох років. Жителі навколишніх будинків не один раз закликали перенести притулок в інше місце. Щодня у притулку перебуває понад 60 людей без постійного місця проживання. Там їх забезпечували їжею, одягом, частково роботою.

Під час виселення тут був народний депутат Дмитро Соломчук. Він переконаний, що потрібно негайно прийняти рішення про переміщення фонду «Відвага» до іншого приміщення!

"Мені чітко зрозуміла позиція місцевих жителів, яким не зовсім комфортні такі сусіди, а ще — центр міста, де граються їх дітки, проводять свій вільний час містяни.

В той же час, місцева влада не може нехтувати життям та проблемами безхатченків, списувати їх, як щось не потрібне. Обов'язок місцевої влади — надати альтернативне приміщення до виселення! Не в центрі міста, а на окраїні! Задіяти в роботі, проводити хоча б мінімальну реабілітацію", - зазначив пан Соломчук. 

Крім того, в той же день нардеп поспілкувався із міським головою Рівного і тепер готує депутатський запит до міськради щодо надання вільного міського комунального приміщення, куди можна переселити людей.

Читайте також