Найбільше - С-300: Резніков розповів, скільки у рф залишилось ракет після останнього обстрілу

Російська армія у використанні крилатих та балістичних ракет уже давно вийшла за межі необхідного їм резерву. 

Про це під час телемарафону повідомив міністр оборони України Олексій Резніков. 

- Вони багато вже речей робили без прорахування своїх власних наслідків. Вони дійсно використовують запас крилатих та балістичних ракет, по багатьох позиціях зайшли вже далеко за межі необхідного їм резерву на випадок нападу на них, - сказав він. 

За його словами, ракет “Іскандер” залишилось менше 13% у них залишилося, хоча, за правилами, потрібно мати мінімум 25 %. “Калібрів” росіяни мали 37%, проте після останнього нападу їхня цифра наближчається до 30%. 

Крім того міністр оборони зауважив, що спроможність росіян виготовляти ракети протягом цього періоду різко впала по деяких типах ракетах, а по деяких - взагалі відсутня, тому що в них немає складових. 

“Єдине, щоб ми вже так не дуже сильно тішилися, в них дуже великий запас ракет С-300 — це тисячі. Вони дозволяють їм бути не тільки ракетами протиповітряної оборони, вони запускають їх в режимі “земля-земля”, - додав Резніков.

Він пояснив, що під ураженням знаходяться прикордонні територі, а саме Харківщина, Запоріжжя, Херсонщина зараз, Донеччина і Луганщина.

 

Читайте також