Найкращий тато згідно знаку Зодіаку

Фото - ілюстративне

Трійця найдбайливіших, веселих і уважних татусів, згідно характеристикам, закладеним в гороскопі кожного знаку зодіаку.

У представників цієї зодіакальною трійці є всі необхідні вихідні дані, щоб продемонструвати блискучі батьківські якості.

Телець

На батька-Тельця завжди можна покластися. Він піклується про всі дрібниці і у нього завжди все під контролем: чи то фінанси, домашнє господарство або догляд за новонародженим малюком - він не тільки чудово підтримує свою партнерку, але і з самовідданою любов'ю ставиться до своїх дітей. Навіть якщо він стає в якісь моменти хаотичним, це завжди людина-скеля в будь-якій життєвій ситуації. Дочки-синочки відчувають себе поряд з ним захищеними і улюбленими. Тельці дуже прив'язані до природи, креативні і великодушні, тому вони можуть дивувати сім'ю відмінними екскурсіями по замкам та горах або просто недільним пікніком. Нудно поруч з татом-Тельцем не буває ніколи.

Рак

Раки - природжені сім'янини, тому батько, народжений під цим знаком зодіаку, має величезний батьківський потенціал. Такі чоловіки вважаються дуже чуйними і турботливими. Не дивно, що тато-Рак не надто переймається, коли змінює підгузники і зовсім не проти відводити своє потомство вранці в дитячий сад. Якщо у малюка трапилася біда чи горе, такі батьки відразу помічають це і зворушливо піклуються, поки їх маленькому скарбу не стане краще.

Терези

Це найвеселіші татусі на світі! Чи то божевільна метушня на батуті, імпровізований карнавал або гра в хованки - кращого компаньйона серед дорослих дітям просто не знайти. Найчастіше у таких тат зі своїми дітьми складаються теплі дружні стосунки - він слухає їх і дає хороші поради, не будучи надто повчальним або суворим. Це сприяє встановленню безумовної довіри, і маленькі дітки просто обожнюють такого тата.