Назвали імена нових голів чотирьох селищних рад Рівненщини

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Центральна виборча комісія опублікувала інформацію про переможців на виборах голів чотирьох селищних рад Рівненщини. Зокрема, мова про Степанську, Соснівську, Зарічненську та Рафалівську ради.  

Згідно із результатами голосування, Зарічненську селищну раду Вараського району очолить Богдан Квачук, який балотувався із політичної партії «За майбутнє». Його обрали з 11 кандидатів – 22% виборців віддали свої голоси за пана Квачука. Він переміг із відривом у 860 голосів.  

Богдану Квачуку 32 роки, раніше він був очільником «РЕМ БУД КОМПЛЕКС ПЛЮС».

Рафалівською селищною радою Вараського району і далі керуватиме Василь Совгуть. 45-річний чинний голова балотувався від політичної партії «Європейська солідарність».   

Жителі Соснівської селищної ради з-поміж восьми кандидатів майже 40% своїх голосів віддали Миколі Коту. Його підтримали 887 мешканців – це вдвічі більше, аніж його найближчий конкурент (411 голосів).

39-річний Микола Кот до цього й очолював цю раду, на вибори йшов як самовисуванець.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, кого обрали новими головами 10 сільських рад Рівненщини

Не змінили селищного голову і жителі Степанської громади. Вони довірили 64-річному Петру Кроту і надалі керувати радою. Він набрав 947 голосів виборців. Він переміг із різницею у майже 4 сотні голосів. На цю посаду балотувались четверо кандидатів.

 

Читайте також