Новорічні прикраси по-рівненськи: мешканці однієї з вулиць розвісили на дереві пакети зі сміттям

У Рівному мешканці вулиці Олекси Новака (колишня Приходька) в оригінальний спосіб винесли сміття. Замість того, щоби викинути пакети із відходами у спеціальні баки або ж виставити на узбіччя, звідки заберуть працівники КАТП-1728, пакети повісили на дерево.

Чи то прикрасили таким чином, чи то хотіли, аби швидше забрали його – невідомо. Та провисить це сміття там до суботи. Саме в цей день, згідно затвердженого графіку, має відбутися вивіз побутових відходів з цієї вулиці. Про це повідомили у КАТП-1728.

«Весь робочий колектив КАТП-1728 оцінив відхилення від традиційних схем мислення, внутрішню мотивацію творця та оригінальність задуму. Ми звертаємося до вас з проханням поважати роботу наших працівників, які все роблять для того, аби Рівне залишалося охайним містом. А також поважайте інших рівнян, які з дитинства навчені, що викидати сміття потрібно не тільки з помешкання, але й з голови. Тому пропонуємо анонімним креативщикам або дочекатися дня вивозу сміття, або прикрасити вмістом цих пакетів домашню ялинку», - йдеться у повідомленні КАТП-1728.

Працівники КАТП навіть пожартували над цією ситуацією і створили мем: Звичай прикрашати дерева сміттям зародився у Рівному наприкінці 2021-го року. Цитата із підручника культурології, видання 2183 року. 

Читайте також