Обидві рівнянки підкорили холостяка і отримали заповітні троянди у відомому проекті

Колаж - Рівне Медіа

Щойно на телеканалі СТБ завершився перший випуск 10-го сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк". У ньому цього разу вперше взяли участь одразу дві дівчини з Рівного - 24-річна співачка Аліна та 22-річна модель Юлія. Детальніше про це тут:

Нагадаємо, що героєм нового сезону проекту став 34-річний пілот і власник льотної школи у місті Маямі (штат Флорида, США), вихідець з України Макс Михайлюк. Познайомитися з ним випала нагода 25 дівчатам з різних регіонів України, проте сьогодні він мав "відсіяти" одразу 10 з них.

За традицією наприкінці кожного випуску холостяк проводить церемонію троянд, де вручає по квітці лише тій, з якою хоче продовжити знайомство і спілкування далі. Таким чином, після першої вечірки-знайомства участь у шоу продовжать лише 15 дівчат.

Зазначимо, що обидві красуні з Рівного зуміли запам'ятатися зірковому холостяку і підкорити його, відтак, вони обоє отримали по троянді, а відтак, продовжать змагатися за його серце щонайменше у наступному випуску проекту, що вийде на екрани наступної п'ятниці, 14 березня, о 19 годині на телеканалі "СТБ".

Читайте також