Ще одна красуня з Рівного зуміла виділитися у першому випуску проекту "Холостяк" (ФОТО)

Сьогодні, 6 березня, на телеканалі "СТБ" стартувала довгоочікувана прем'єра 10-го сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк", де 25 дівчат боряться за серце головного героя проекту - 34-річного пілота і власника льотної школи у Маямі (США) Макса Михайлюка.

Як вже раніше повідомлялося, у новому сезоні шоу вперше за всю історію буде брати участь рівнянка, співачка Аліна Ляшук. Про це портал "Рівне Медіа" вже повідомляв раніше: Відома рівненська співачка стала учасницею телепроекту "Холостяк" на СТБ. Втім, як виявилося, за серце Макса також боротиметься ще одна красуня з Рівного, 22-річна модель з Рівного Юлія. Про неї читайте тут: У шоу "Холостяк" на СТБ бере участь ще одна рівнянка - спокуслива 22-річна модель.

Щодо Аліни, то її показали в ефірі першого епізоду 10-го сезону проекту "Холостяк" першою. Вона зустрілася на початку передачі з ведучим шоу Григорієм Решетником і сказала, що підготувала для холостяка особливий сюрприз - пісню у власному виконанні, зазначивши, що саме цим хоче вразити Макса. Відтак, Григорій запропонував дівчині йти готуватися до виступу.

Після цього увесь ефір дівчина не потрапляла в поле зору, проте познайомилася з зірковим холостяком вже в самому кінці, коли він зайшов до будинку до всіх учасниць. Саме в той момент з вулиці почала лунати музика, а Григорій повідомив Максу, що там на нього чекає подарунок від ще однієї учасниці. Коли холостяк з дівчатами вийшов на вулицю, там на нього чекала рівнянка Аліна Ляшук, яка виконала для нього чудову романтичну пісню.

Зазначимо, що Аліні - 24 роки. Вона двічі брала участь у "Х-факторі", а її відео виступу з першої участі у 7-му сезоні вже набрало понад 15 млн переглядів у YouTube і увійшло до ТОП-3 найбільш популярних за всю історію проекту.

Сама дівчина - родом з міста Корця. Її мама Ірина — перукар, а тато Микола — будівельник. Аліна має дві вищі освіти - закінчила Національний університет водного господарства та природокористування  за спеціальністю "біржова діяльність" та Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю "англійська філологія".

- Після того, як мене показали по телевізору, хлопці здебільшого використовували зустрічі зі мною задля підняття власного рейтингу в суспільстві. Як таких щирих відносин в мене досі не було. Саме тому я прийшла на цей проект - аби знайти своє кохання, - скаржилася Аліна в ефірі проекту.

Наразі дівчина працює стилістом та менеджером з продажу. Захоплюється вокалом, створенням контенту, макіяжу та зачісок. Свою мету в житті визначає у тому, щоб знайти людину, з якою «йокне» серце. Її ідеалом є мужчина, який сприйматиме її такою, якою вона є, проте він повинен бути не лицемірним і мудрим.

Аліна дуже довго чекала свого "зіркового" часу і вкінці усіх знайомств з учасницями таки дочекалася, аби презентувати Максу свій сюрприз - пісню. Але чи принесе її спів для неї заповітну троянду - дізнаємося вже наприкінці цього випуску.

Читайте також