Обоє були у розшуку і йшли на чергову крадіжку: відомі нові обставини вбивства молодої жінки на Рівненщині

Мешканець села Соломіївка на Рівненщині зізнався у вбивстві 27-річної співмешканки. Причиною злочину, ніби то, стали ревнощі.

Про це інформують у відділі комунікації поліції у Рівненській області.

Відомо, що 27-річний чоловік, якого підозрюють в угоні транспортного засобу (мопед) та нарузі над могилами, під час розмови із правоохоронцями розповів про скоєне вбивство. За словами громадянина, він у грудні вбив співмешканку, а її тіло замаскував гіллям у лісовому масиві.

На вказаному місці поліцейські дійсно виявили мертве тіло жінки із травмами голови. Для встановлення причини смерті тіло направлене на проведення судово-медичної експертизи.

Поліцейські встановили, що всередині грудня 2021 року, співмешканці в стані алкогольного сп’яніння йшли в село Білаші із наміром вкрасти продукти харчування в тамтешніх жителів. 

В лісовому масиві неподалік пункту призначення між ними виник словесний конфлікт на ґрунті ревнощів. Під час суперечки чоловік наніс жінці дерев’яною палицею декілька ударів в область голови та обличчя. Від отриманих травм вона померла на місці події. В подальшому, аби приховати сліди злочину, зловмисник перетягнув тіло в яму та замаскував місце гілками дерев. 

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 115 КК України, слідчі ВП № 1 (м. Дубровиця) Сарненського РВП за погодженням із прокуратурою повідомили 27-річному жителю села Соломіївка про підозру та підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що співмешканці вели аморальний спосіб життя. Обоє перебували у розшуку за вчинені майнові злочини. 
За умисне вбивство зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Читайте також: Забив палкою та закидав тіло мохом і гілками у лісі: на Рівненщині чоловік жорстоко розправився із 27-річною коханою

Читайте також