Обох учасниць з Рівного відзначили в проекті "Холостяк": одну визнали найрозумнішою, іншу - найідеальнішою (ФОТО+ВІДЕО)

На телеканалі СТБ триває 10-й сезон відомого популярного романтичного реаліті-проекту "Холостяк". Так, у п'ятницю на екрани вийшов третій його випуск.

Нагадаємо, що цього сезону у шоу вперше беруть участь дівчата з Рівненщини, і їх - одразу дві. Це - 24-річна співачка та менеджерка зі збуту з міста Корця Алін Ляшук та 22-річна модель з Рівного Юлія Рибчук.

Детальніше про це тут: 

Головним героєм 10-го сезону проекту, за чиє серце боряться дівчата з різних куточків України, є 34-річний пілот і власник льотної школи у місті Маямі (штат Флорида, США), вихідець з України Макс Михайлюк.

До слова, у свіжому випуску шоу "Холостяк" особливо зуміли відзначитися обидві рівненські красуні.

Спочатку ведучий проекту Григорій Решетник навідався в дім, де живуть учасниці, з тим, аби пограти в так звану інтелектуальну гру. Її суть полягала в тому, що він обрав по одному фото з особистих сторінок кожної з дівчат в соцмережі "Інстаграм" і задавав питання, яке пов'язане з тією чи іншою світлиною. Якщо дівчата дають правильну відповідь на питання - у них зростає шанс на перемогу і отримання бонусу. А переможницею стане найкмітливіша учасниця.

- Я, чесно кажучи, трохи "напряглася" через цей конкурс, бо моя сторінка в Інстаграмі доволі провокативна, - прокоментувала гру рівнянка Юлія Рибчук.

Зрештою, в підсумку модель з Рівного стала однією з трьох найрозумніших дівчат і отримала разом з іншими двома переможницями подарунок - доступ до інстаграм-сторінки холостяка Макса. Втім, дівчата не обмежилися лише переглядом фотографій чоловіка, а вирішили також зробити спільне селфі і відправити йому це фото.

Пізніше ведучий шоу знову прийшов до дівчат з черговим конкурсом, який мав би визначити найідеальнішу з них.

- Мені ці інтерактиви подобаються, бо мені вони допомагають розібратися в собі, - зазначила учасниця з Корця Рівненської області Аліна Ляшук.

Спочатку дівчата на прохання Григорія визначили 10 критеріїв та рис, які повинні бути притаманні ідеальній жінці. Вони, зокрема, виділили таке: вірність, хазяйновитість, жіночність, сексуальність, щирість, доброта, дружелюбність, мудрість, почуття гумору, самодостатність, безтурботність та хороші материнські здібності. Після цього кожна з дівчат повинна була оцінити сама себе по кожному з пунктів за 10-бальною шкалою. Та, яка у підсумку оцінила себе найвище, і перемогла.

На подив усіх учасниць, максимальну кількість балів - 100 (по 10 у кожному з 10 пунктів) собі поставила співачка з Рівненщини Аліна Ляшук. Це викликало неабияке обурення у інших дівчат, які назвали її необ'єктивною і занадто самовпевненою. Коли ведучий попросив Аліну перечислити свої недоліки, то вона зазначила, що їх у неї є лише два - вона "хрустить" пальцями та кусає губи.

- Я себе люблю. Без іронії. Я дотримуюся принципу, що себе треба оцінювати завжди по максимуму. Бо недоброзичливців навколо і без того вистачає. Я впевнена у всіх своїх десятках і можу пояснити кожен бал і кожен пункт, - прокоментувала свою перемогу Аліна з Корця.

Тож саме вона і отрмала титул "Найідеальніша холостячка". Пізніше дівчина у своєму Інстаграмі написала:

"Не буде виправдань чи пояснень, чому і для чого я поставила собі найвищі бали. Не потрібно копати дуже глибоко і старатися знайти відповіді на запитання: «вона так зробила, бо самозакохана?», «вона можливо невпевнена?», «вона таким чином хотіла виділитися?», «її ніхто не критикував, тому вона так себе оцінила?». Відповідь на поверхні: я себе так відчуваю - і все. І це прекрасно! Не прагніть бути хорошими для людей, тому що для багатьох із них, хороша людина означає - зручна! Це Ваше життя і жити його Вам не з сусідом, не з друзями, не з людьми, які Вас не знають, а з СОБОЮ в першу чергу! Чим швидше Ви це зрозумієте, тим краще для Вас."

До речі, обидві рівненські красуні вкінці випуску на церемонії троянд отримали заповітну квітку від холостяка, тож продовжують свою участь у шоу далі. Наступний випуск програми вийде наступної п'ятниці, 27 березня, о 19 годині на телеканалі СТБ.

Читайте також