Одяг лежав на березі: на Житомирщині у водоймі знайшли тіла маленьких брата та сестри

На Житомирщині сталась трагічна подія - загинуло відразу двоє діток з однієї сім'ї.

Про це повідомили у поліції Житомирщини.

Відомо, що 9 жовтня до поліції звернулась 26-річна мешканка міста Андрушівка. За її словами, зникли її 5-річний син та 4-річна донька.

Жінка розповіла, що діти гуляли у дворі під її наглядом. Однак близько 17-ї години вона зайшла до будинку, а коли повернулася - дітей не виявила. Спочатку жінка розшукувала дітей самостійно, однак згодом звернулась до правоохоронців.

Оперативно було організовано пошуки - долучилися поліцейські та рятувальники.

Під час огляду водойми на околиці міста правоохоронці помітили елементи дитячого одягу у воді і згодом дістали тіло дівчинки. До пошуків хлопчика долучились і поліцейські кінологи зі службовим собакою.

Заходи зі встановлення місця перебування другої дитини тривали упродовж ночі. Уранці 10 жовтня для обстеження дна водойми було залучено водолазів. Вони дістали з води тіло 5-річного хлопчика.

Причину смерті дітей встановлюють фахівці. За попередньою версією, братик із сестричкою могли спробувати перейти завід по вузькій перекладині, що була вкрита водою. Усі обставини нині встановлюються.

Про родину відомо, що на вихованні у батьків є ще одна малолітня дитина. На обліках у соціальних службах сім’я не перебуває і в поле зору правоохоронців раніше ніхто з її членів не потрапляв.

Читайте також