Огляд житлового комплексу Nordica Residence

Європейська якість завжди викликає довіру, а житловий комплекс, який обирає її за основу свого проєкту стовідсотково матиме високі показники проби. Таким є житловий комплекс Nordica Residence, що розташований у діловому Печерському районі столиці.

Комфорт у кожному аспекті

Житловий масив Nordica Residence розташований у Києві в Печерському районі та становить собою житло бізнес-класу, що пропонує своїм мешканцям унікальне поєднання скандинавського стилю архітектури й сучасних технологій комфорту. Забудовником проєкту є компанія "РІЕЛ", яка має високий рейтинг і значний досвід реалізації ЖК, тож за їх функціональність можна сміливо поручитися.

Комплекс втілює скандинавський стиль як у зовнішньому архітектурному вигляді, так і в інтер'єрному оформленні. Такий дизайн відомий своєю мінімалістичністю, функціональністю й великою кількістю природного світла. У Nordica Residence особлива увага приділяється елементам доброустрою й наповнення комплексу: кожна деталь буде комфортною та водночас естетично привабливою.

Зручність мешканців стоїть на першому місці, тож всередині будівлі були розроблені спеціальні лаунж-зони, аби ви могли відпочити, попрацювати або зустрітися з друзями в будь-який зручний час. Один з таких просторів розташований на даху будинку, що відкриває неймовірний краєвид на панораму столиці. Тільки уявіть, які заходи сонця можна зустрічати з друзями або наодинці хоч кожного дня!

Територія масиву також налічує затишні зони відпочинку, які також оздобленні природними елементами. вирішувати бізнес питання не завжди означає сидіти в закритому від сонячних променів і свіжого повітря приміщенні, завдяки ідеї ЖК Nordica Residence працювати на вулиці поряд зі своєю оселею стає можливим.

Купити квартиру на Печерську в такому житловому масиві означає отримати одразу й динамічний район для життя і спокій у вашому домі. Тиша й безпека – ще дві головних рис концепції проєкту, тому внутрішній двір був зроблений для людей, а не для машин. Закрита територія, системи відеоспостереження беруть під свій контроль вашу безпеку та супокій.

Оренда квартири довгостроково в Печерському районі надає доступ до розгалуженої системи інфраструктури, яка охоплює:

  • кафе й ресторани: “Fujiwara YOSHI”, “Eclat Restaurant”, “Чорноморка”, “Mamamia!”
  • супермаркети, магазини: гастромаркет “Артішок”, “Сільпо”, “Фора”, “Novus”
  • освітні заклади: НВК "Всезнайко" Приватний дитячий садок та школа, “Minipolis”, Новопечерська школа, дитячий садок “Kindergarten Like”
  • лікарні, клініки, салони краси: салон краси “Milfey”, “Добробут”, Центральна поліклініка Печерського району, “Oxford Medical”

Планування апартаментів наявні як базові, так і досить незвичні у вигляді квартир з 5+ кімнатами з загальною площею 181.83 м² і 222.88 м². Такі приміщення містять 2 санвузли, гардероб, панорамні вікна, велику кухню-вітальню та власну терасу. Якщо ж ви мрієте купити 2 кімнатну квартиру в ЖК Nordica Residence, то ви отримаєте не менш якісне й продумане приміщення.

Для сімей з дітьми створені розвивальні дитячі майданчики, які ще є безпечними, оскільки внутрішній двір масиву закритий від машин. Поруч з вашим домом знаходиться сучасний дитячий садок, розрахований на 80 місць, що досить зручно, тому що надає як малечі, так і батькам більше часу на сон чи інше дозвілля – вам більше не потрібно їздити кожного дня до дитячого садочку.

Спеціалісти агенції нерухомості T.H.E. Capital із радістю нададуть професійну допомогу при купівлі квартири в ЖК Nordica Residence. При зверненні до нашої компанії ми надамо вам усю необхідну інформацію про наявні варіанти житла, ціни, умови купівлі та інші важливі аспекти. Консультанти T.H.E. Capital допоможуть з організацією перегляду об'єктів, оцінкою їх стану, відповідності заявленим характеристикам, а також підтримкою на всіх етапах угоди — від вибору апартаментів до оформлення документів і закриття угоди.

Читайте також