Після опадів на Рівненщину прийде нетривале похолодання

Фото - ілюстративне

У найближчі дні погода на Рівненщині буде мінливою. На кілька днів дещо похолодає, але вже з неділі очікується чергове потепління. Про це інформує Рівненський гідрометеорологічний центр.

25 грудня: Хмарно з проясненнями. Вночі помірний дощ, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 1-6° тепла. Атмосферний тиск буде інтенсивно рости.

26 грудня:  Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу. Вдень без істотних опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень -3..+2°. Атмосферний тиск буд інтенсивно рости.

27 грудня: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень -3..+2°. Атмосферний тиск вночі  буде рости, вдень почне падати.

28 грудня: Хмарно з проясненнями Вночі невеликий сніг та дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 1..+6°. Атмосферний тиск буде падати.

Читайте також