Після скандалу Данильчук заявив, що складає повноваження депутата Рівнеоблради

На вихідних у Рівному на проспекті Миру сталась автотранспортна пригода за участю місцевої журналістки Ольги Ферар та депутата обласної ради Олександра Данильчука, а також працівниці прокуратури Ольги Лихач.

У Данильчука та Ферар були виявлені явні ознаки сп'янння. 

Ольгу Ферар притягнули до відповідальності за ст. 130 КУпАП (керування у нетверезому стані). Автомобіль вилучили. В ОВА заявили, що наразі готують усі відповідні документи, які передати його на потреби Збройних сил України. 

Скандал набрав чималого розголосу. Олександр Данильчук сьогодні на особистій ФБ-сторінці заявив, що після суботнього скандалу складає повноваження депутата Рівненської обласної ради

"Усі помиляються. Я усвідомлюю, що був не правий. І не хочу нікого втягувати в цей процес. Це моя відповідальність - як чоловіка, і як депутата.

Тому прийняв рішення скласти повноваження депутата Рівненської обласної ради. Хочу своїм прикладом показати, що народні обранці мають нести відповідальність за свої вчинки. Особливо в часи війни", - йдеться у повідомленні Данильчука.

Нагадаємо, Данильчук кілька разів був головою Рівненської обласної ради. На останніх виборах був обраний у облраду по єдиному багатомандатному виборчому округу від Політичної партії "Сила і честь". 

Читайте також