Плануємо весілля в Карпатах: покрокова інструкція

Всі ми бачили ті казкові весільні церемонії в фільмах та навіть у реальному житті: наречена у пишному платті, альтанки, прикрашені квітами, чарівна музика та веселі конкурси не залишать нікого байдужими. Розглядаючи локації для проведення весілля, молодята зазвичай обирають морське узбережжя, густий магічний ліс, яскраве місто або… гори! Так, розвиток сфери послуг дав нареченим змогу проводити шлюбні церемонії в Карпатах з їхньою величною красою та неперевершеною флорою та фауною. Проте як правильно все організувати? Розказуємо в цій статті!

1. Обираємо заклад

Спершу варто визначитись з місцем проведення церемонії одруження та організації банкету. Так, в Карпатах є безліч комплексів, готелів та ресторанів, де можна забронювати столики або увесь заклад, замовити смачні страви та напої, а також прикрасити зали для забезпечення святкового настрою.

Один із таких закладів — комплекс Стара Правда https://starapravda.com.ua/vesillya/. Локація розташована на 1010 метрів над рівнем моря, складається з 1 га доглянутої території, 2 ресторанів, 5 котеджів, 2 терас та 6 басейнів. Тут ви зможете замовити фотографа, торт, живу музику, тамаду та багато чого іншого прямо на місці, не шукаючи послуги деінде. 

Важливо: враховуйте кількість гостей під час вибору закладу. Невеликі кафе та готелі навряд чи вмістять більш ніж 50 осіб. Варто подумати й про можливу ночівлю гостей у готелі чи на території закладу за довготривалого святкування.

2. Визначаємо тип весілля

Обравши заклад, варто зважити всі за та проти й вирішити тип весілля. Наприклад, ви можете організувати камерне весілля для близьких родичів та друзів, зробити церемонію та святкування лише для вас двох (наречений та наречена), або запланувати пишне класичне, тематичне або традиційне весілля для 50+ гостей.

Важливо: завчасно оцініть свій бюджет, адже ресторани, наприклад, розраховують вартість банкету з огляду на кількість гостей. Що більше учасників святкування, то дорожче воно вартуватиме.

Розписатися у РАЦСі ви можете за місцем свого проживання, а от організувати свято вже у Карпатах. Якщо ж церемонія розпису є для вас важливою, завчасно дізнайтеся про можливість виїзду на локацію реєстратора шлюбу та проведіть церемонію в горах.

3. Організація та планування деталей

Що ж, місце ми обрали, гостей запросили, а отже, залишились лише деталі, а саме:

  • вибір нарядів та костюмів для молодят;

  • купівля обручок;

  • запис до косметолога, стиліста, візажиста та інших б'юті-майстрів;

  • замовлення весільного торта та букета;

  • бронювання тамади (для великих весіль на 20+ чоловік);

  • замовлення послуг фотографа та відеографа;

  • прикрашання локації (живі квіти, стільці, музика тощо).

Рекомендуємо починати планувати святкування та бронювати заклади за 2 – 6 місяців, аби не проґавити можливість провести весілля в омріяному місці в омріяний час!

Читайте також