Подарункові картки та інші бонуси у магазинах Фокстрот

Коли немає розуміння того, що подарувати людині, найкраще зробити подарунок у форматі подарункової картки сумою від 100 гривень. Вона прийде до магазину і сама вибере те, що потрібно у конкретний момент. Попередньо вибирається номінал картки від 100 до 1000 гривень, але бажаючі можуть зробити індивідуальну картку сумою до 50 000 гривень.

Кожна карта є унікальною і доповнюється штрих-кодом, а після використання може буде утилізована. Відвідавши інтернет магазин Фокстрот в Одесі найзручніше оформити замовлення в режимі онлайн, а при оплаті карткою вибрати відповідний пункт. Додаткові умови співробітництва та формат доставки залишаються незмінними.

Різновиди та характеристики карт

Є дві великі категорії карток:

  1. Електронна. Її можна купити на сайті магазину Фокстрот, а сама карта прийде у форматі електронного документа на електронну пошту. Скористатися нею можна як у інтернет-магазині, так і у звичайних магазинах Фокстрот у місті;

  2. Пластикова. Її можна купити в магазинах Фокстроту або на сайті, але з наступною доставкою за адресою.

При оформленні покупки в режимі онлайн необхідно вказувати електронну пошту від українських або міжнародних реєстраторів. В іншому випадку лист з карткою може не прийти і доведеться звернутися до служби підтримки.

Що придбати?

Доступ до каталогу товарів не обмежується. Як і раніше, потенційні клієнти, які отримали подарункові картки, можуть скористатися такими товарними категоріями:

  • ноутбуки та комп'ютери;

  • смартфони;

  • техніка для дому;

  • телевізори та аудіотехніка;

  • смарт-гаджети;

  • фото і відео;

  • спорт та туризм;

  • товари для дітей.

У кожній категорії є підкатегорії, а кожен товар доповнюється детальним описом, характеристиками, технічними параметрами та фотографіями.

Правила використання карт

При здійсненні однієї покупки на велику суму може застосовуватись велика кількість карток. Одна карта великим номіналом підійде для оплати великої кількості продуктів різних категорій. Після покупки за допомогою картки вона вилучається касиром та утилізується. При покупці карткою на конкретну дату враховуватимуться поточні знижки, розпродажі та розіграші.

Подарунковий «пластик» не можна обмінювати на реальні гроші, а також не можна купувати комп'ютерні ігри та товари з категорії медтехніки. Коли номінал покриває загальну суму купівлю, то суму, що залишилася, неможливо повернути або використовувати в майбутньому, але при більшій сумі товарів різницю можна доплатити.

 

Читайте також