Поліцейську застрелили, а педофіла так і не спіймали: у Чернівцях вимагають реакції міської влади

У Чернівцях 3 жовтня трагічно загинула 22-річна патрульна, молодша лейтенантка поліції Таїсія Татарин. Дівчина померла внаслідок кульового поранення під час затримання підозрюваного у розбещенні дітей.

Після трагічного випадку мешканці Чернівців вимагають від місцевої влади негайної реакції. Люди зазначають, що їхнє місто більше не є безпечним. 

Зокрема, у соцмережах користувачі обурюються тому, що влада Чернівців не вирішує питання закинутих будівель. Саме на такій закинутій споруді (басейн) і помітили педофіла.

Містяни побоюються, що така ситуація може повторитися, адже ніхто, мовляв, не вирішує проблему. Крім того, педофіла досі не впіймали.

"Ситуація, яка склалася на території закинутого басейну викликає серйозне занепокоєння і страх. Страх за безпеку і життя своїх дітей. Ми неодноразово зверталися до директора ліцею. Але виявляється ця територія належить Чернівецькій міській раді, яка не хоче навести порядок", – написала Юлія Андрійчук.

Допис мешканки Чернівців зібрав багато коментарів. Люди обурюються й просять зробити їхнє місто безпечнішим.

"Це небезпека не лише для дітей, якщо там вже зі зброєю людей знаходять. Що б заважало йому просто так відкрити вогонь по людях, які там були?";

"Місцевій владі байдуже було завжди, не дарма Чернівці останніми роками було в кінці всіх рейтингів по розвитку і комфорту";

"Там дуже небезпечне місце. Давно пора було б вирішити це питання. Тепер може вирішиться, але шкода, що ціною смерті невинної молодої дівчини";

"Місцеві все знають, де і що відбувається. Мерія не є винятком. Всі вдають, що нічого не відбувається, або що це – нормально";

"Не розумію, чому з цим басейном питання не вирішено, колись мій син навчався в цій школі, і з нас збирали кошти на ремонт".

Читайте також