Працівники ринку на Ювілейному пікетують сесію Рівнеради

Сьогодні на сесії Рівненської міської ради працівники ринку "Перелесник" прийшли скаржитися на дії міського ДАБІ. Справа в тому, що ця інстанція виявила порушення на території ринку, ймовірно, у зв'язку з ремонтними роботами. Працівники ринку переконані, що в такому випадку ринок закриють і їм не буде, де працювати. Однак, як пояснив депутат Сергій Васильчук, зауваження стосуються Сергія Гончарука, який і  надає місця на ринку в оренду:

"Розбірки будуть з ним, а не з вами. Це він там не те наговорив, щоб ви сюди прийшли". 

Як запевняє депутат, робота ринку при цьому не припиняється. Ті, хто орендує там місця, й надалі будуть здійснювати торгівлю.

"Ринок "Перелесник" - те місце, яке обслуговує соціальні верстви населення. Це працівники "Азоту", старі люди,  в основному це молодь з колясками, яка довірена тим підприємцям, які надають якісну продукцію. Моя пропозиція - дослухатися до народу", - зазначила представниця ринку. 

Після цього міський голова Рівного Володимир Хомко додав:

"Я спілкувався із вашими покупцями і вони сказали, що на вашому ринку дороще, аніж у центрі"

Додамо, що скасувати рішення ДАБІ може тільки суд, міська влада до цього стосунку не має, по суті. Інспекція дала припис і наклала штраф на саме підприємство, очолюване Сергієм Гончаруком.

 

 

Читайте також