Привітання з прийдешнім Новим роком 2022 у віршах, прозі та СМС (картинки)

Новий рік - це яскраве свято, що супроводжується красивими ілюмінаціями, вогниками, салютами та смачними салатиками. Трдиційно під бій курантів ми вітаємо наших рідних та близьких, з якими не вдалося розділити стіл. Ми підібрали красиві та оригінальні привітання длі Ваших друзів у віршах та прозі.

Привітання у віршах

З Новим роком вітаю!
І в рік Тигра я бажаю
І здоров'я, і достатку,
І у всіх справах порядку!

***

Новий рік вже близько!
Тигр, як ласкава кицька
М'яко і легко ступає,
Багато щастя обіцяє
Для тебе та всіх близьких
Щодня, без вихідних!

***

З роком Тигра всіх вітаю!
Щастя та добра бажаю.
Щоб гроші не кінчались
І всі бажання збувались!

Привітання у СМС

Вітаю з Новим 2022! Нехай тигр подарує кожному спокій, комфорт, добробут та затишок. Бажаю не хворіти у новому році та досягати нових вершин!

***

З Новим роком Тигра! На своїх м'яких лапках до нас прийшов цей рік, нехай він подарує Вам всю сміливість, спритність та швидкість цієї тварини!

***

З Новим 2022 роком! Ідіть по життю впевнено, стрімко, із впевненою хваткою тигра! Бажаю, щоб цей рік склався лише зі смуг щастя, добробуту, везіння та гарного настрою!

Хочу привітати із Новим роком, Роком Тигра! Щоб цей рік приніс у ваше життя безліч сліпучих вражень, чудових звершень та функціональних подій.

***

З Новим 2022 роком! Бажаю, щоб найбезстрашніші задуми виконалися і принесли масу надзвичайних емоцій. Бажаю взяти від символу року відвагу, хоробрість, красу та грацію. І щоби тигр захищав, оберігав, укривав у вас від усіх проблем.

Новорічні привітання у прозі

Вітаю з Новим роком, з роком нових перемог, прагнень та удач, з роком Тигра! Бажаю неймовірної енергії та невтомної сміливості. Бажаю тигрячої грації та величі. Бажаю справжнього щастя та високого фінансового достатку. Бажаю відмінного здоров'я та найщирішого кохання!

***

Тигр один із таких представників дикої природи, на якого хочеться бути схожим у всьому. Нехай всесвіт і східний календар подарують Вам прекрасний рік, який буде наповнений новими емоціями, і навіть якщо на шляху зустрічатимуться перешкоди, ми впевнені, що Ви їх обов'язково подолаєте з честю та гідністю. З роком тигра, з новим роком!

***

Нехай рік Тигра подарує найкращі спогади та яскраві емоції, принесе удачу, допоможе з успіхом зробити давно задумане. Нехай він стане одним із найщасливіших у твоєму житті. Бажаю, щоб добрий і мудрий тигр постійно захищав тебе від смутку та будь-яких негараздів.

***

З Новим 2022 роком вітаю! Вже залишилися лічені дні й тигр вступить у свої законні права. Бажаю, щоб у новому році виповнилися всі найзаповітніші бажання, наступний рік принесе багато світла та чарівництва.

 

Читайте також