Проявляв надмірну увагу: у Миколаївській області жінка на дискотеці вбила п'яного залицяльника

У Миколаївській області затримали жінку, яка смертельно поранила знайомого у будинку культури. 

Як зазначають у поліції, 30-річна жінка вдарила молодика ножем у живіт, бо той проявляв до неї надмірну увагу. 

Повідомлення про вбивство до поліції надійшло 1 січня близько шостої ранку. Попередньо чоловік чіплявся до жінки та дістав ніж, щоб таким чином хотів змусити її відповісти взаємністю. Жінка відібрала у нього ніж та вдарила ним нетверезого знайомого. 25-річний потерпілий помер на місці події. 

Жінці повідомили про підозру за статтею "Умисне вбивство". Багато користувачів обурились цьому та наголошували, що це була "необхідна самооборона". 

Згодом поліція дала додаткове пояснення. Як з'ясувалось, чоловік та жінка були знайомі, вони разом випивали. Між ними у приміщенні виник конфлікт, який продовжився на вулиці. 

Свідком цього став працівник клубу, який вийшов надвір. За словами свідків, жінка забрала ніж у чоловіка, а працівник клубу, аби припинити сварку, притис чоловіка до стіни. У цей час, попри те, що небезпеки вже не було, жінка вдарила знайомого ножем у живіт. 

Жінка ніяких пояснень надавати не хоче. Стосовно можливої спроби зґвалтування чи нападу не заявляє. Жодних тілесних ушкоджень вона не отримала. 

Жінці вже повідомили про підозру, нині вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу, не пов’язаного із триманням під вартою.

Читайте також