Ракетний удар по Рівному: бізнес закликали мати при собі електронні документи

У Рівному бізнес закликали мати при собі електронні документи на випадок чергового обстрілу - аби потім не виникало проблем при відшкодуванні коштів. 

Про це під час засідання Рівнеради сказала депутатка Тамара Тимощук, повідомляє Суспільне. 

Вона також згадала і "приліт" по СТО "Тачки". 

"Стався прикрий випадок в бізнесі "Тачки", де був "приліт. І на сьогодні вони не готові оформити правильно документи, які в майбутньому їм були б потрібні, щоб була компенсація.

Хочу попередити всіх, щоб підготували в електронному вигляді всі свої документи власності — бізнес — і всі документи, які потрібні, щоб на випадок, борони Боже, щоб бізнес був готовий, аби їм компенсували і захистили", - додала депутатка. 

Під час засідання сесії секретар Рівнеради Віктор Шакирзян повідомив, що СТО “Тачки” та підприємство “Рембуд”, яке поруч зі станцією техобслуговування і також зазнало пошкоджень, звернулись до мерії із проханням допомогти замінити вікна.

“Все-таки йдуть холоди, вони хочуть продовжити свою діяльність і просто поставити вікна. Там невеликі кошти, якщо не помиляюсь, 260 тисяч на “Тачки” і шиномонтаж, і на “Рембуд” - 163 тисячі. Документи ми їм повністю допомагаємо готувати, департамент у складі всіх комісій допомагає і оформляє”, - зазначив Шакирзян.