Рейтинг лідерів: відомий рівненський глянець підбив підсумки року

Відомий глянцевий журнал «Рівняни» підбив щорічний рейтинг лідерів. Учора відбувся вечір-нагородження і кожен отримав свою відзнаку. Серед них – житловий комплекс «На Щасливому», який став переможцем у номінації «Житло року», країна дитячих мрій «BabyLand», яка очолила рейтинг «Садочок року», а фотостудія ART-FORMAT стала «Фотостудією року».

У номінації «Забудовник року» відзначили Романа Куриса – відомого рівненського забудовника і мецената. За його ініціативи цьогорічний цикл новорічно-різдвяних свят у ЖК під назвою «Різдвяне Диво», спрямований на допомогу маленькій Данусі Прадунець, яка потребує дороговартісного лікарського препарату.

Роман Курис прикрасив і обкладинку останнього у цьому році випуску журналу «Рівняни». В ексклюзивному інтерв’ю на сторінках глянцю він розповів про свою роботу, життя і навіть трохи більше.

«Фінальний випуск глянцю «Рівняни» - особливий не лише для мене, але й команди, яка 10 років сумлінно будує житловий комплекс «На Щасливому». Адже наше житло – вибір тисяч рівнян, що не може не тішити. Це показник якості, довіри та доступності. Ми надалі працюватимемо над тим, аби у нашому житловому комплексі жили щасливі родини. Наша робота спрямована на комфорт кожного нашого мешканця – від дорослих до малюків. Нинішні відзнаки – показник того, що наша команда рухається у правильному напрямку, тож у наступному році будемо ставити ще вищі вершини і, впевнений, досягнемо їх», - зазначив Роман Курис.

Роман Курис додав, що і надалі підтримуватиме благодійні ініціативи та заходи, які допомагатимуть рятувати життя, адже це найвища цінність, яку має кожен із нас.

Читайте також