Рівненщина отримала більше тисячі оновлених пакунків малюка (ФОТО)

Вчора, у п'ятницю, 8 листопада, пологові будинки усіх районів Рівненщини отримали бебі-бокси. Про це повідомляють у Рівненській обласній державній адміністрації.

Всього Рівненщина отримала 1117 комплектів. Така кількість повністю покриє потреби породіль за жовтень та листопад.

«Ця поставка повністю покриє потреби породіль за жовтень та листопад. Наступну таку планову партію ми очікуємо вже у грудні», - розповідає начальник відділу з питань оплати праці та соціально-трудових відносин департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА Тетяна Кульчицька.

Зазначимо, найбільшу кількість боксів отримають породіллі з Рівного, а також Рівненського, Дубенського, Сарненського, Рокитнівського, Володимирецького та Березнівського районів.

Так, в оновлені пакунки малюка додали пелюшки (6 штук), з’явилися нові розміри дитячих шкарпеток (на вік 4-6 місяців). З одягу додано демісезонний комбінезон із капюшоном і синтепоновим наповнювачем. Крім того, у нових пакунках є розвиваючі килимки з м’якими дугами та підвісними іграшками, губки для купання і спеціальний гребінь. Окрім одягу та інших важливих для дитини речей, у пакунку є інформаційні матеріали, які допоможуть батькам у догляді за дитиною.

Нагадаємо, що закупівля «пакунків малюка» відбувається в рамках проєкту міжнародної-технічної допомоги «Забезпечення соціального захисту та відповідального батьківства в Україні».

Читайте також