Рівненські кухарі потрапили до сотні кращих в Україні

Топ-120 кращих шеф-кухарів України,топ кращих шеф-кондитерів і шеф-пекарів України - і все це Creative Chefs Summit 2020- щорічна професійна гастроподія для кухарів, шеф-кухарів і власників ресторанного бізнесу. Захід, окрім феєрії смаків, знаменує оголошення списку кращих шеф-кухарів України  - «Ukrainian Culinary Faces».

Цього року від Рівненщини до списку кращих потрапив Руслан Вичеров. Працює шеф шоколатьє у відомій рівнянам кондитерській «Морквяна Мар'яна».

Й не дивлячись на щільну та гостру конкуренцію - в цій сто двадцятці знову наш “львівський рівнянин” - Сергій Солдаткін. Сергій нині займається ресторанним консалтингом та є шеф-кухарем гастрономічно-історичного проєкту «Я – Історія», презентацію якого вже очікують до Нового року.

«Дуже приємно відчувати себе одним з кращих шеф кухарів України! Вже другий рік підряд цей список формують професіонали своєї справи, це дуже надихає і підштовхує йти в тому самому напрямку! Якщо вас оцінюють шеф кухарі і ресторатори то попадаючи в цей список ви розумієте що робите все правильно і йдете правильним шляхом! Дякую Віктору Тітову і всім хто мене знає! Вітаю всіх! Своєю клопіткою працею ви досягнули успіху і внесли великий? вклад в українську історію кулінарії!" - коментує Сергій Солдаткін.

Прес-служба ГО «То-Сьо #кулінарія»

Читайте також