Рівненський студент перемог на конкурсі дипломних робіт

На базі Одеського національного політехнічного університету пройшов Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Про це пише Національний університет водного господарства та природокористування

На початку квітня 2019 року були оприлюднені результати конкурсу, в якому було представлено 131 дипломну роботу за другим (магістерським) рівнем вищої освіти більше ніж із 60 закладів вищої освіти України. Від Національного університету водного господарства та природокористування на цей конкурс було презентовано дві дипломні роботи. 

Впевнену перемогу і Диплом I ступеня здобула випускниця кафедри економіки підприємства нашого університету Кравців Марія Богданівна з дипломною роботою на тему «Економічна стійкість підприємства: дослідження та прикладні аспекти забезпечення (на прикладі ТОВ «Поліссяхліб», м. Рівне)» (науковий керівник – к.е.н., доцент Костриченко Валентина Михайлівна).

Інша дипломна робота, виконана Кушнір Анною Ігорівною на тему «Економічне обґрунтування комплексу заходів щодо підвищення ефективності використання основних засобів підприємства (на прикладі «Камаз-Транс-Сервіс», м. Рівне)» (науковий керівник – к.е.н., професор Кушнір Ніна Борисівна), була відмічена Грамотою за перемогу у номінації «За високий рівень обгрунтування наукової новизни у дослідженні».

Вітаємо наших випускників-магістрів та їхніх наукових керівників із впевненою перемогою!

Колектив кафедри економіки підприємства

Читайте також