Рівнян запрошують на безкоштовний майстер-клас від редакторки Громадського радіо

Рівненських журналісток, активісток, редакторок, журналісток, дослідниць та усіх, хто цікавиться темою гендерної рівності в Україні, запрошують на безкоштовний майстер-клас із комунікації з медіа, який пройде у Києві 13 грудня з 19 до 21 год. Його проведе авторка, ведуча щоденного ток-шоу та редакторка Громадського радіо Тетяна Трощинська.

На майстер-класі усі відвідувачі дізнаються, як можна більш ефективно розповідати в медіа про повагу, рівність та недискримінацію, як зробити комунікацію стратегічною, про що говорити – з ким і як, як комунікувати, аби залучати нових партнерів, як писати такі прес-релізи, які помітять ЗМІ, як правильно подати свою тему і стати цікавими для медіа, як ефективно і швидко підготуватися до інтерв’ю, як говорити так, щоб тебе чули, тощо.

Увага! Кількість місць обмежена. Вхід вільний за умови реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKabZXanCPDtRKDkIY_HK8eSZjCLuCQQtiTFNbIl6ZmzGUIw/viewform.

Київ, MediaHub, вул. Михайла Омеляновича-Павленка, 4/6.

13 грудня, 19:00-21:00

Довідка:

Тетяна Трощинська 7 років була заступницею головного редактора ТСН на каналі 1+1 та як стартова менеджерка запускала телеканал “Бізнес”. Є медіаторкою та фахівчинею з переговорних навичок за Гарвардською методикою, тренеркою зі стратегічної комунікації та конфлікт-менеджменту. Також вона докторка наук з державного управління.

 

Читайте також