Рівнян запрошують взяти участь у новорічному півмарафоні "Йоль"

24 грудня о 12 год. у м. Вишгороді Київської області вже вшосте пройде справжнє бігове свято - новорічний півмарафон Йоль.

Йоль - це останній, найяскравіший та вже традиційний забіг року в новорічних костюмах, а також можливість закрити біговий сезон, поставивши власний рекорд, провести 2017-й у компанії близьких людей та бігових друзів, зробити незабутні фотографії та зарядитися позитивними емоціями на наступний рік.

Реєстрація на забіг триватиме лише до 14 грудня! До слова, наразі на участь у півмарафоні Йоль зареєстрований лише один представник Рівненщини.

Бажаючі можуть взяти участь у забігу на оодній з таких дистанцій на вибір:

- Півмарафон (21,1 км): вартість участі - 650 грн.
- Дабл-міні марафон (8,4 км) - 550 грн.
- Екіден (естафета 5х4,2 км) - 2000 грн.
- Благодійний забіг Infopulse (4,2 км) - 400 грн (кошти, отримані від учасників, будуть передані у фонд “Життєлюб” - проект, що направлений на організацію дозвілля людей похилого віку).

Цьогоріч на учасників забігу чекає цікава і насичена прогама:

11:30 - Святкова розминка
12:00 - Старт забігів
13:40 - Нагородження переможців
14:15 - Конкурс на найкращий костюм (можливість отримати круті подарунки за веселі та креативні костюми. Троє власників найкращих костюмів та одна команда за версією учасників заходу отримають неймовірні призи від партнерів забігу)
14:30 - Таємний Санта (учасники готують подарунок для іншого учасника забігу, але ви не знаєте, для кого. Усі подарунки складаються під ялинку і будуть розіграні між тими учасниками, хто їх готував).
14:45 - Грандіозна святкова лотерея (на усіх учасників чекає розіграш великою кількості призів, серед яких Bluetooth-гарнітура, подарункові сертифікати та спортивний одяг, подарункові абонементи від клубу активного відпочинку, подарункові сертифікати та сувеніри від команди організаторів).

Дата - 24 грудня 2017 року о 12:00 
Місце - м.Вишгород, Вишгородська набережна, Київське море
Деталі на сайті: gonka.com.ua
Реєструйтеся за посиланням - goo.gl/Y8wqjX

 

Читайте також