Рівняни наразі не зможуть забрати свої посилки

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Кілька тижнів форуми та соціальні мережі переповнені гнівними коментарями користувачів служби доставки «ІнТайм», яка, за чутками, збанкрутіла. Посилки та гроші, відправлені накладним платежем, просто таки «застрягли» на складі. Також затримуються документи із візових центрів. Втім, офіційного оголошення про банкрутство від компанії немає, хоча більшість провідних ЗМІ повідомляють про цей факт.

Поки і в самій компанії "ІнТайм" відмовчуються з цього приводу. Телефони - не відповідають, а працівники відділень розводять руками - мовляв, нічого не знаємо самі, чекаємо вказівок.

Журналіста порталу "Рівне Медіа" вирішили дізнатись, що відбувається у одному з відділень служби «ІнТайм» у Рівному, що на вулиці Степана Бандери. Чутки про банкрутство компанії працівники нам не підтвердили, але і не спростували. Зазначили лише, що тимчасово відправлення і отримання посилок призупинено. На питання коли отримають свої посилки користувачі, працівники відповіли, що такою інформацією також не володіють, а про це краще питати у центральному офісі компанії у столиці. Втім, телефонні лінії представництв не відповідають.

Нагадаємо, «Інтайм» – логістична компанія, заснована в 2002 році. Доставляє посилки по всій Україні і за її межами.

Журналісти "MC.today" опублікували повідомлення у корпоративному чаті компанії від генерального директора Сергія Гончарова. За його словами, компанія «ІнТайм» накопичила великі борги і не може самостійно підтримувати операційну діяльність.

Фото -  "МС.today"

Читайте також