Рівне підтримало новостворену військову частину

В той час, коли триває агресія російської федерації, по усій країні продовжують створення нових військових частин. Рівненщина не стала виключенням. Так, для безперебійної роботи керівництво частини сформувало перелік потреб, на які оперативно зреагувало керівництво Рівного та передало військовій частині речі першої необхідності.

- Підтримка Збройних сил України – першочергове завдання. Саме тому, коли до нас звернулося керівництво новоствореної частини, яка буде формуватися на Рівненщині, ми оперативно зреагували та закупили для військових речі першої необхідності, які потрібні для безперебійної їх роботи, - говорить секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян. - Рівне є і буде залишатися одним з лідерів підтримки ЗСУ. Тому не зменшуємо темпів та далі разом працюємо задля нашої великої перемоги.

Заступник начальника логістики, підполковник Олег Косовський підкреслює, що така підтримка Рівненської громади надзвичайно важлива і, що приємно, керівництво міста оперативно зреагувало на їх потреби та допомогло новоствореній частині. Адже тільки спільними зусиллями можна дати гідну відсіч агресору.

- Ми звернулися до Рівненської громади з проханням отримати те, що треба для нашої стабільної роботи. Мова йде про системи відеоспостереження, обладнання для безперебійного електроживлення, а також меблі для організації робочих місць, роботи пунктів управління. Дякуємо за підтримку від всього складу. Адже це внесок кожного у нашу перемогу, - наголосив Олег Косовський.

Нагадаємо, що у 2024 році підтримка ЗСУ з міського бюджету Рівного збільшилася в рази. З міського бюджету проведено вже 6  тендерів на закупівлю дронів. А також виділено низку субвенцій для військових частин, які будуть використані для придбання того, що першочергово потрібно для виконання бойових завдань на першійлінії фронту.

Читайте також