Росіяни атакували Київ "Шахідами": є влучання у житловий будинок (ФОТО)

Фото: Yasuyoshi Chiba / AFP

Під час ранкової повітряної тривоги столицю атакували "Шахідами": у Києві пролунало 4 вибухи у Шевченківському районі Києва. 

Про це повідомляє 24 канал.

Мер міста Віталій Кличко о 06:56 повідомив, що російські окупанти атакували Шевченківський район – тобто середмістя столиці. На місце прильоту виїхали всі рятувальні служби. Пізніше загарбники повторно атакували Шевченківський район.

Через 20 хвилин стало відомо, що росіяни застосували дрони. У Шевченківському районі Києва спалахнула пожежа в нежитловій будівлі внаслідок прильотів. Пожежні підрозділи ліквідовують полум'я, окрім того, ушкоджені кілька житлових будинків. На місце катастрофи виїхала бригада медиків, інформація про постраждалих на той момент уточнювалась.

О 08:24 з'явилися повідомлення про ще 2 вибухи в Шевченківському районі. 

У результаті атаки дронами-камікадзе, в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. На даний час із нього врятовані 18 людей. За попередньою інформацією, двоє мешканців залишаються під завалами. Рятувальні роботи тривають. Триває гасіння зруйнованих будівельних конструкцій та розбір завалів. Чи є загиблі - уточнюємо інформацію.

 

 

Читайте також