Розлучниці за знаком Зодіаку: рейтинг найнебезпечніших жінок

Ілюстративне фото

Причини чоловічої невірності можуть бути різноманітними. Але жоден любовний трикутник не може існувати без іншої жінки, яка є вашою суперницею. Потрапили в подібну ситуацію? Не варто відразу ж закочувати своєму чоловікові скандал або, навпаки, здаватися без бою. Спробуйте дізнатися, до якого знаку Зодіаку відноситься передбачувана розлучниця. А потім, знаючи психотип своєї супротивниці, ви зможете розробити правильну стратегію дій.

Скорпіон – найнебезпечніша розлучниця серед всіх знаків Води! Це дійсно фатальна жінка, сексуальна і розумна одночасно. Перемогти таку суперницю дуже складно: чоловік практично моментально стає її жертвою. Жінка-Скорпіон – природжений психолог і маніпулятор. Вона відразу бачить слабкі сторони і б’є по них. Головний недолік такої розлучниці – її меркантильність. Доведіть очманілому від емоцій чоловікові, що найбільше вона цінує його за гроші, і “Скорпіонка” тут же потерпить фіаско.

Риби – справжня русалка! Її сильними сторонами є розум, інтуїція і чуттєвість. Але є у цієї розлучниці і слабкі місця – влюбчивість і мінливість. Вона зовсім не вміє довго любити одного чоловіка. Навіть на відстані і платонічно. Тому вам потрібно тільки відкрити чоловікові очі на її невірність. І їх роман закінчиться, так і не розпочавшись.

Рак вміло носить маску ангела у плоті. В очах чоловіків виглядає вічною дівчинкою, скромною і беззахисною. Поруч з нею будь-який чоловік, навіть найслабший, відчуває себе, як мінімум, Геркулесом. Таку суперницю потрібно спровокувати – коли маска злетить, проявиться її справжня природа. Розлучниця-Рак в боротьбі за чоловіка поводиться занадто холоднокровно і зовсім не знає сорому. Побачивши її справжнє обличчя, чоловік сам втече куди подалі.

Стрілець – найбільш розважлива розлучниця з вогненних знаків Зодіаку. Вона ловить чоловіків на взаєморозуміння і співчуття. Жінка-Стрілець завжди готова вислухати всі його скарги і ніколи не вішається на шию. Її найбільша слабкість – непереборне бажання контролювати чоловіка. Хочете перемогти суперницю? Не вподібнюйтеся їй, задаючи чоловікові купу незручних запитань – де, коли і з ким був? Ведіть себе спокійно і трішки прохолодно. Такий контраст піде вам тільки на користь.

Овен – самовпевнена і грубувата розлучниця. Ця мисливиця і амазонка завжди поводиться дуже активно, вміло заполучає вашого чоловіка, як необ’їждженого мустанга. Як з нею боротися? Просто виведіть її з себе – в гніві і припадку агресії вона перестає соромитися у виразах, що виглядає просто огидно. Подібна тактика швидко відкриє чоловікові очі на справжню сутність вашої суперниці.

Левиця – заздрить успіху і чарівності, успіху і забезпеченості. Якщо вона поклала око на чужого чоловіка, значить, їй не щастить в особистому житті. При будь-якій невдачі з неї дуже швидко злітає весь лиск, і вона перетворюється в вульгарну бабу з ринку. І ще: якщо ваш чоловік зазіхнув на таку даму, значить, йому не вистачає в вас яскравості і величі. Змініть імідж хоча б на деякий час.

Телець – це Жінка з великої літери. Але за її зовнішньою жіночністю, доглянутістю і акуратністю завжди ховається ретельно продумана стратегія. Вона вміє вчасно відступити, вичікуючи більш зручний момент для атаки. Але ось з фантазією у неї великі проблеми, тому найкращою зброєю проти такої суперниці є час. До того ж, жінка-Телець занадто наполегливо вимагає стабільності, а це може налякати будь-якого чоловіка.

Козеріг – вкрай рідко виявляється в ролі розлучниці. Козерожки навряд чи стануть битися за чоловіка – у них зовсім інші життєві цінності, які з ранньої юності чітко розписані і розкладені по поличках. Жінка-Козеріг скоріше погодиться на шлюб, запропонований батьками, ніж на війну за чужого чоловіка.

Діва – теж рідкісний випадок у адюльтери. Ця жінка занадто правильна для того, щоб бути коханкою. Навряд чи ваш чоловік серйозно захопиться такою особливою. Але якщо вже це сталося, боротися з нею марно – значить, у них справжня любов!

Терези – ця розлучниця небезпечна своєю дипломатичністю та інтуїцією. Така особа майстерно плете інтриги, але ніколи не проявляє ініціативу першою. Найбільше така суперниця боїться прямих претензій і нападів, а також відвертих розмов на тему “Що тобі потрібно від мого чоловіка?”. Вона не боєць, тому відразу піде в сторону. На пошуки когось більш вільного.

Близнюки – суперниця несерйозна. Вона не стане довго боротися з вами, адже на її горизонті вже здався новий об’єкт! У такий розлучниці великі проблеми з постійністю. Якщо ваш чоловік потягнувся до такої жінки, вважайте, що вона його просто приворожила… Все одно надовго її не вистачить!

Водолій – найрідкісніший тип серед розлучниць. Така жінка дуже демократична. Вона більше потребує чоловічлї дружби, ніж в тому, щоб за всяку ціну відбити чужого чоловіка. Навмисне розбивати стосунки Водолій не стане – аж надто це клопітка справа. До того ж у неї і так завжди вистачає шанувальників.

Джерело

Читайте також